Ürün Detayı

FALCON NM 151 MQL YAĞI - Saf Kesme Yağı

Ürün Kodu: 0

FALCON NM 151 MQL YAÄžI, yüksek kalitede ham maddelerden oluÅŸan sentetik ve çevreye uyumlu bir yaÄŸdır. Çözülemeyen pigment içermez, silikon ve klorin içermez. Nötr davranışı nedeniyle, tüm yaygın malzemelerin iÅŸlenmesinde çok yüksek performans göstermektedir, Ayrıca malzemelerin krom iÅŸlenmesi için de uygundur.

FALCON NM 151 MQL YAÄžI, çok geniÅŸ iÅŸleme ve sıvama operasyonuna uygun evrensel bir yaÄŸdır. Alüminyum Tüp (DiÅŸ macunu, Ä°laç tüpleri vb.) ve ince malzemeli çelik tüplerin ÅŸekillendirme ve kesme iÅŸlemlerinde kullanılır. Tüm Alüminyum alaşımlarının iÅŸlenmesinde ve ÅŸekillendirme iÅŸlemlerinde çok baÅŸarılı bir performansa sahip üst segment üründür. Tüm MQL ve Minimum yaÄŸlama sistemleri için uygundur. Özel bir avantajı ise sıra dışı yaÄŸ buharı oluÅŸumu ve uygulama sırasında hiçbir ÅŸekilde rahatsız edici koku vermemesidir. Ä°ÅŸletmelerin YaÄŸ maliyetlerinin düÅŸürülmesinde çok etkili bir üründür.

FALCON NM 151 MQL YAÄžI, yüksek taşıma kapasitesine sahiptir ve iyi bir yaÄŸlama sergiler. Aynı yanma noktasıyla Arttırılmış bir buharlaÅŸma hızı gösterir. Kuru yüzeyler (düzleÅŸtirme veya testereyle kesme gibi) için tercih edilmektedir. FALCON NM 151 MQL YAÄžI oksidasyona karşı mükemmel bir stabiliteye sahiptir.

Technical Data

Görünüm Açık Sarı - Berrak .
Viscosity @ 40°C yaklaşık. 8,5 mm²/s ASTM D 7042
Viscosity @ 100°C yaklaşık. 2,5 mm²/s ASTM D 7042
Density @ 20°C  0,860 g/cm³ ASTM D 7042
Alevlenme noktası 200 °C DIN EN ISO 2592
Çözünürlülük Suda çözünmez