Ürün Detayı

FALCON EE 9003 CU / (Bakır) - Yarı Sentetik MWF

Ürün Kodu: 0

FALCON EE 9003 – Cu (BAKIR)

Açıklama

FALCON EE 9003 - CU (BAKIR) üst dereceli bir yağ muhtevasına sahip formüle edilmiş, Bakır alaşımları, Alüminyum ve Çelik işleme için, suyla karışan kesme ve Form verme – sıvama sıvısıdır. Aynı zamanda her türlü malzemede optimum takım ömrü sağlamak için gelişmiş yağlama katkı maddeleri içermektedir. Yağlama özellikleri orta ila zorlu işleme için tasarlanmıştır ve mükemmel yüzey kalitesi ile üstün performans sağlar. Ürün, makinelerin soğutma suyu ömrü boyunca son derece temiz kalması için tasarlanmıştır ve su ile karıştırıldığında tamamen stabil ve uzun ömürlü olan beyaz (Opak Süt) emülsiyon oluşturur. Bio-kararlı özellikleri, emülsiyonu bozmadığı veya kötü koku üretmediği ve emülsiyonun çok az bakım gerektirdiği veya hiç bakım gerektirmediği anlamına gelir. Pas ve korozyon koruması çok üstündür ve makine parçaları üzerine yapışkan artıklar veya tortular biriktirmez.

Ürün özellikleri ve faydaları

• Mükemmel ve çok fonksiyonlu kesme sıvısı.

• Çevre dostu ve TRGS 611 uyumludur. 

• Öncelikli olarak Bakır işleme sanayisinde kullanılan ürünler dahil, her türlü Bakır alaşımları, Alüminyum ve Çelik alaşımlar için uygundur.

• Yumuşak ve sert su alanlarında kullanıma uygundur.

• Üstün temizlik özelliği.

• Kötü koku oluşturmadan, uzun tank ömrü için bio-kararlı emülsiyon.

• Kolayca bakımı yapılabilir, mükemmel filtreleme özelliğine sahiptir ve özellikle merkezi sistemler için çok uygundur.

FALCON EE 9003 - CU (BAKIR) kolayca karışır. Doğru karıştırma işlemi; suyun üstüne FALCON EE 9003 - CU (BAKIR) ilave ederek karıştırılmalıdır. Bu işlem için pozitif yer değiştirme (Dosatron tipi) karıştırma üniteleri önerilir. (Ters tepki emülsiyonlarına neden olabileceğinden, asla FALCON EE 9003 - CU (BAKIR) 'yi suyun üstüne eklemeyin).

• Önerilen emülsiyon oranları aşağıda listelenmiştir. Bazı uygulamalarda, daha yüksek konsantrasyonlarda çalıştırmanın faydası olabilir.

Uygulama ve işleme oranları

Alüminyum, Titanyum ve Çelik işleme ve form verme için önerilen karışım oranı

Genel işleme                                                                                                       % 4 -6

Orta / Ağır işleme                                                                                              % 6 - 8

Diş açma – Form verme                                                                                   % 8 - 10

 

 

Sağlanan tüm veriler, ürün işlevselliğini etkilemeden geleneksel teknik toleranslar dahilinde değişebilir. Olası uygulama parametrelerinin yüksek çeşitliliği ile ilgili olarak, tüm bilgiler herhangi bir taahhüt ve sorumluluk hariç tutularak sağlanır. Güvenlik ve çevreyle ilgili daha fazla veri, en son AB güvenlik veri sayfasında bulunabilir.

 

 

Ürün Teknik özellikleri

Renk

Kahve

 

Yoğunluk (20 ° C)

0,989

g / cm³ DIN  51757

Viskozite (40 ° C)

32

mm² / s DIN EN 16896

Refraktometre faktörü

1

° Brix

pH değeri (% 5)

9,25

DIN 1926 9

Korozyon koruması ( % )

0/0

DIN 51360/2

FORMALDEHİT

YOK