Ürün Detayı

FALCON EE 3400 36 K / Multimetal - Yarı Sentetik MWF

Ürün Kodu: 0

FALCON EE 3400 – 36 K / Multimetal

Demirli ve karışık İşleme için düşük köpürmeli, metal işleme sıvısı FALCON EE 3400 – 36 K, ilave klorürlü parafinden arındırılmak üzere geliştirilen bir dizi yüksek performanslı, suda çözünür metal işleme sıvısıdır. Hem sert hem de yumuşak suya toleranslı olan ürün, çok çeşitli uygulamalar ve malzemeler için uygundur. Aynı zamanda çevre dostu ve TRGS 611 uyumludur. 

Açıklama

FALCON EE 3400 – 36 K, demir ve demir dışı malzemelerin genel işlenmesi için kullanılan yarı sentetik, su ile karışan Metal İşleme sıvısıdır. Özellikle yüksek köpüklenmenin, yumuşak su alanlarında problem olabileceği, modern yüksek basınçlı işleme merkezlerinde kullanım için tasarlanmıştır. Bu ürün, makinelerin soğutma sıvısı ömrü boyunca son derece temiz kalması için geliştirilmiştir. Takım ucu kenarında talaş yapışmasını önlenmesine yardımcı olacak şekilde yağlama özellikleri ayarlanmıştır. Su ile karıştırıldığında tamamen stabil ve uzun ömürlü olan beyaz bir opak emülsiyon oluşturur. Biyostabil özellikleri, emülsiyonu bozmadığı, kötü koku yapmadığı veya mikrop üretmediği ve emülsiyonun çok az bakım gerektirdiği veya hiç bakım gerektirmediği anlamına gelir. Formülasyon ilave Borik Asit, Formaldehit, klor, kükürt, kresol, fenol veya nitrit içermez.

Uygulama

• CNC makineleri, İşleme Merkezleri, Esnek Üretim Sistemleri ve tüm merkezi sistemler için FALCON EE 3400 – 36 K önerilir. Demirli malzemelerin çoğu, özellikle Sarı Metaller, dökme demir ve yüksek alaşımlı çelikler için tasarlanmıştır ve aynı zamanda çoğu bakır bazlı alaşımlar için de uygundur. FALCON EE 3400 – 36 K, mineral yağ bazlı bir sıvının tercih edildiği Taşlama uygulamaları için de önerilir. İleri teknoloji, geleneksel tamamen sentetik öğütme sıvılarının üstünde performans göstermesini sağlarken, makine koruması ve yüksek yüzey kalitesi standartları sağlar.

• Kullanmadan önce ilgili FALCON EE 3400 – 36 K Malzeme Güvenlik Bilgi Formuna bakılmalıdır.

Özellikler ve faydalar

• Su sertliği seviyelerinin 200 ppm'den az olduğu alanlarda ve 600 ppm'den fazla olduğu alanlarda optimum performans sağlayacak şekilde formüle edilmiştir.

• Dökme demir işlenirken üstün temizlik ve korozyon koruması.

• Kötü kokusuz uzun tank ömrü için biyolojik emülsiyon.

• Kolayca bakımı yapılabilir, mükemmel filtreleme özelliğine sahiptir ve özellikle merkezi sistemler için uygundur.

• Yeni yüksek basınçlı sistemlerde kullanılmak için geliştirilmiştir.

Kullanıcı Talimatları

FALCON EE 3400 – 36 K kolayca karıştırılabilir. Doğru karıştırma işlemi, suya ilave edip FALCON EE 3400 – 36 K’i eklemektir. Tavsiye edilen karıştırma sistemi (Dosatron) tip karıştırma üniteleri bu işlem için önerilir. (Ters karışım emülsiyonlarına neden olabileceğinden, asla sadece FALCON EE 3400 – 36 K su eklemeyin, Suya çok azda olsa yağ ilave ederek Emülsiye edin).

• Tavsiye edilen emülsiyon kuvvetleri aşağıda listelenmiştir, bazı uygulamalarda, aşağıdakinden daha yüksek konsantrasyonlarda çalıştırmanın faydası olabilir. En uygun biyolojik stabilite için % 4 veya daha yüksek konsantrasyonlarda kullanın. FALCON CHEMICALS temsilcinizden veya info@petkopetrol.com Kullanım, Bakım ve Bakım'dan daha fazla öneri alabilirsiniz.

 

Uygulama ve işleme oranları

* Taşlama uygulamaları 3,0-% 5,0, Korozyon kontrolü yapılarak!

* Demir dışı işleme 4,0 -% 8,0, Leke ve Korozyon kontrolü yapılarak!

* Genel işleme 5.0 -% 8.0

 

 

Ürün Teknik özellikleri

 Renk

                                          Kahve

                                 -

 Yoğunluk (20 ° C)

                                            0,99

                  g / cm³ DIN  51757

 Viskozite (40 ° C)

                                              33

                 mm² / s DIN EN 16896

 MİO

                                              36

                                 -

 Refraktometre faktörü

                                            1,06

                             ° Brix

 pH değeri (% 5)

                                      9, 20 - 9,58

                          DIN 19269

 Korozyon koruması ( % 4)

                                             0/0

                          DIN 51360/2

 FORMALDEHİT

                                          YOK

 

• Daha fazla öneri ve Teknik bilgi için, temsilcinizden veya info@petkopetrol.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

• Bu ürünün kalitesini ve Kimyasal yapısını korumak için, variller dondan ve doğrudan güneş ışığından korunmuş bir binanın içinde depolanmalıdır.